Otvorene prijave za takmičare – SOFA OPEN 2019

21/10/2019
f09a6abf-b407-452b-bab6-daaa0b32d56c-e1571655756421.jpg

📢 ‼ Čekali smo cele godine na ovaj trenutak: prijave za SOFA OPEN 2019 su zvanično OTVORENE 🎉 i traju do 25.10. u ponoć. ⏰
Ne propustite priliku za učestvovanje na najvećem omladinskom BESPLATNOM turniru u Srbiji! 🥳
S nestrpljenjem očekujemo vaše prijave! 😊

Direktan link za prijavu:  http://open.sofa.rs./prijava

Sportsko udruženje SOFA Vas obaveštava da ove godine po peti put organizuje SOFA OPEN. Turnir će se održati 2. i 3. novembra. Učešće na turniru je u potpunosti besplatno. Mladi koji čine oranizaciju obezbedili su prevoz i smeštaj za učesnike koji nisu iz Beograda, a hrana je obezbeđena za sve učesnike i volontere. Na turniru će biti učesnika iz Subotice, Novog Sada, Beograda, Kragujevca, Kraljeva i Niša.

Slogan ovogodišnjeg turnira je: ,,Tvoj korak do pobede!’’.
SOFA porodica iz godine u godinu raste i nada se da će i ove godine broj prijavljenih učesnika nadmašiti prethodnu godinu.

Prijave za turnir traju od 21.10. do 25.10. u ponoć. Sportovi za koje se učesnici mogu prijaviti su odbojka, basket, stoni tenis, badminton i futsal. Sve što je potrebno je da učesnici imaju svoje ID brojve (mogu se besplatno registrovati na sajtu www.sofa.rs i tim putem dobiti ID broj) i da se prijave: ukoliko se prijavljuju za timske sportove potrebno je da kapiten prijavi celu ekipu. Pobednike očekuju simbolične nagrade.

Link za prijavu se nalazi na sajtu  http://open.sofa.rs.