OSETILI SMO PRAVU SNAGU EKIPE!

12/12/2016
15440369_1790526501188587_2103090105948868826_o.jpg

Drugi po redu SOFAOpen turnir je uspešno završen! Na jednom mestu, u tri dana, okupili smo 450 mladih – učesnika, volontera i članova organizacionog tima – iz Novog Sada, Niša, Kragujevca i Beograda.
Beograd je, u protekla tri dana, bio epicentar dobre zabave, rekreativnog sporta i timskog duha. Ekipe i pojedinci odmerili su svoje snage u odbojci, basketu, futsalu, stonom tenisu i plivanju, a pobede su odneli najbolji. Učesnici su imali priliku da upoznaju ljude iz različitih gradova, sklapaju nova prijateljstva, bave se sportom i time upotpune priču koju je zamislio SOFA tim.
Ceremonijom zatvaranja ta priča je zaokružena. Pobednicima turnira dodeljene su medalje i pehari, dok su izabranim MVP učesnicima dodeljene i posebne nagrade – Rapsody putovanja za neku od sjajnih destinacija. U spletu SOFA boja, balona i osmeha, još jedan turnir je uspešno završen i trajno zabeležen.

SOFA tim se zahvaljuje svim učesnicima i volonterima što su turnir učinili ovako uspešnim. Veliko hvala glavnoj podršci udruženja i turnira – Ministarstvu za sport i omladinu, Republičkom zavodu za sport, QMS, medijskom centru Fakulteta organizacionih nauka, kao i glavnom medijskom pokrovitelju, Večernjim novostima.
Posebno se zahvaljujemo i prijateljima, partnerima i spoznorima turnira, bez kojih on ne bi uspeo: saobraćajno preduzeće ”Lasta”, mCloud, Cloud hosting servis, turistička agencija ”Rapsody travel”, Cedevita, K plus, restoran „Pepe Nero„, sportska oprema NAAI.

Pred sobom imamo zacrtane nove planove i ciljeve. Pratite nas, podržite i bavite se sporom!
Vidimo se i družimo i sledeće godine!