Konkurs za nove članove

03/10/2017

Draga naša omladino koja si rada i spremna da učestvuješ u nekim lepim i korisnim stvarima za nas, omladinu.
Otvaramo nove pozicije u našem udruženju. S toga, tražimo motivisane, druželjubive i osobe željne novih znanja i iskustava da se pridruže našoj ekipi i postanu deo velike SOFA porodice.
SOFA predstavlja potpuno nov koncept pružanja usluga onima koji žele da se bave sportom. Tim studenata vredno radi kako bi SOFA postala prepoznatljiva svima i kako bi doprinela boljem i zdravijem životu studenata i omladini.

Zato tražimo nove ljude koji će se pridružiti SOFA porodici i pomoći joj da napreduje i širi se. Pronađite sebe među naših 6 timova i upustite se u nova nezaboravna iskustva koja će vam SOFA sigurno obezbediti.

1. Tim za sport
Tim za sport je deo udruženja SOFA koja u rukama drži sve sportske aktivnosti koje se sprovode u okviru SOFA projekta. Tako se tim za sport, na čelu sa koordinatorom, bavi problematikom kvaliteta i kontinuiteta SOFA usluga. Članovi tima za sport učestvuju u realizaciji redovnih SOFA aktivnosti, gde je svaki član tima u obavezi da prati realizaciju aktivnosti za koju je zadužen i tako prikuplja informacije od korisnika, analizira efektivnost trenera ili animatora na osnovu čega ocenjuje postignute rezultate i povodom toga daje preporuke za usmeravanje rada ostalim timovima. Takođe, članovi tima za sport pokreću inicijativu za uvođenje novih sportskih aktivnosti i bez njega SOFA ne bi postojala.

2. Tim za finansije i kontroling
Tim za finansije i kontroling predstavlja jedan od važnijih sektora SOFA udruženja, s obzirom na to da je kontroling ključ uspeha svake organizacije. Članovi tima za finansije i kontroling učestvuju u vođenju redovne sistematične evidencije svih SOFA korisnika, koji su se bavili sportskim aktivnostima na svim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Na osnovu toga se na mesečnom nivou formiraju izveštaji različitih zahteva finansijske i nefinansijke prirode, na osnovu pravljenja pivot tabela u excel-u. Takođe, tim za finansije i kontroling učestvuje u izradi dokumenata o javnim nabavkama i u sastavljanju godišnjih finansijskih planova.

3. Tim za ljudske resurse – HR
HR tim se bavi pre svega procesom razvoja i unapređenja SOFA udruženja. Primarna uloga HR tima jeste upravljanje ljudima odnosno članovima udruženja, podsticanje pozitivnog duha kako bi se ostvarili ciljevi SOFA-e. Zato HR tim predstavlja stub naše organizacije koji nas drži na okupu i čini nas celinom. Realizacija internih obuka i treninga, timbildinga, pružanje podrške članovima, kreiranje i ažuriranje baze članova, davanje smernica za unapređenje su samo neki od zanimljivih zadataka koji naš tim obavlja. Naš cilj je da povećamo produktivnost i efikasnost svakog posebnog sektora. Ako si komunikativan, odgovoran, voliš da radiš sa ljudima, brineš o međuljudskim odnosima, ovo je pravi tim za tebe.

4. Tim za marketing i odnose s javnošcu

Dobar marketing tim je neophodan za uspešno funkcionisanje sportskog udruženja SOFA. Ako si kreativan, komunikativan, snalažljiv, voliš da se družiš, zabavljaš i upoznaješ nove ljude, prijavi se i učestvuj u osmišljavanju kreativnih kampanja, promociji  udruženja, oglašavanju na društvenim mrežama, kao i osmišljavanju teksta za blog sajta i dizajna promotivnog materijala. I još nešto. Ako si ambiciozan, amater u oblasti fotografije ili dizajna, voliš da fotkaš, prijavi se i pomozi nam da prikupimo materijale za aktivnosti, turnire, treninge, ali i promocije. Bitno nam je da doneseš dobro raspoloženje, svoju kreativnost i želju sa radom.

5. Tim za IT
IT tim je odgovoran za osmišljavanje strategije razvoja SOFA sajta i aktivnosti vezane za oblast informacionih tehnologija. Čini ih mala ali odabrana grupa ljudi koja je kompetentna za ovu poziciju, pa se tako i kompetentnost očekuje i za osobu koja bi se pridružila ovom timu. IT timu je potreban novi developer, stoga ukoliko imaš veštine iz te oblasti, prijavi se!

6. Tim za korporativne odnose – CR
Sposobnost profesionalne i formalne komunikacije, kako usmene, tako i pismene, neophodna je kroz rad u kompanijama u bilo kom sektoru. CR tim je tim koji se bavi pronalaženjem sponzora za aktivnosti SOFA organizacije i vodi komunikaciju sa predstavnicima kompanija. Kao član ovog tima možeš da naučiš kako treba da pišeš mail-ove, vodiš sastanke, kako da sastaviš dobru ponudu za partnerstvo i sponzorstvo i kako da prezentuješ bitne karakteristike nekog projekta.
Ako želiš da budeš deo CR tima i SOFA udruženja i doprineseš organizaciji besplatnih fizičkih aktivnosti za omladinu i pomogneš da se za učesnike obezbede dobri pokloni i proizvodi, prijavi se za ovaj tim.

Ukoliko si zaintresovan da budeš deo naše organizacije potrebno je da popuniš anketu i pošalješ svoj CV na mejl info@sofa.rs do 15. oktobra. Srećno!