SOFA Open 2018.

11/10/2018
sampioni.jpg

 

Bliži se naš tradicionalni godišnji turnir, a ove godine nam je cilj da nadmašimo sve prethodne, pa vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju kako bi ga zajedno učinili nezaboravnim!

Prijave otvaramo u nedelju, 14og oktobra i trajaće do 21og oktobra. Turnir će se održati 27. i 28. oktobra na Zavodu za sport i medicinu sporta (Kneza Višeslava 72).

Da bi se prijavili za turnir potrebno je da imate svoj jedinstveni SOFA ID koji dobijate otvaranjem profila na našem sajtu ( www.sofa.rs ).

Kao i prethodnih godina, spremamo vam fenomenalno druženje kroz takmičarski duh koji prožima sve SOFAne.

Turnir će biti održan u šest sportova: odbojka, basket, futsal, badminton, stoni tenis i plivanje, a napominjemo vam da se možete takmičiti samo u jednom sportu. Pobednike u svim sportovima očekuju simbolične nagrade.

A za sve SOFAne iz Subotice, Novog Sada, Kragujevca i Niša koji se uspešno budu prijavili, organizovali smo prevoz i smeštaj. Pozivamo i zainteresovane iz okoline tih gradova da se prijave, ali imajte u vidu da su polasci organizovanog prevoza iz pomenutih gradova.

Kako porodica SOFAna iz godine u godinu raste, očekujemo da će se odazvati još više ljudi i doći da zajedno nastavimo tradiciju SOFA Opena.

 

Vaš,

SOFA tim