SOFA JE DOBILA SVOG SUPERHEROJA!

22/11/2015

Da li se sećaš svog omiljenog crtaća i omiljenog heroja?

Heroj zbog koga si ustajao rano samo da ne bi propustio novu epizodu. Davao i poslednji dinar od užine samo da kupiš sličice sa njegovim likom. Oni su bili ti koji su uvek imali rešenje za sve probleme, pomagali slabim i nejakim, onima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

E ovo je priča o našem heroju, koji nam je pomogao kada je bilo najteže, kada su svi odustali…

Nedelja, 23:37 skoro ponoć, sajt www.sofa.rs već rekordnih 36 sati nije dostupan zbog ogromnog broja posetilaca koji se svake sekunde registruju i loguju na sajtu. Sajt poslednje nedelje beleži rekordne posete (preko 15 000 dnevno), iznad svih očekivanja, zbog nedavno održanog turnira SOFAOpen 2015.

IT tim „čupa kosu“ bespomoćno pokušavajući da server „vrati u život“ iako je jedino rešenje bilo zakup i selidba na nov, što nije bilo ekonomski racionalno rešenje. Nešto pre ponoći dobijamo neočekivani email u kojem nam se nudi pomoć. Prvo smo pomislili da se neko šali sa nama, jer složićete se da nije realno da vam neko pomogne u ponoć i to u nedelju veče, u zemlji Srbiji… Koja bi to osoba uradila, a još manje firma?! Ali da, to postoji i u Srbiji!

mcloud-supermen-cover

Ovo je istinita priča, priča da u Srbiji i dalje postoje ljudi koji nesebično žele da pomognu drugima u nevolji. Dokaz da se prave vrednosti ipak nisu izgubile u masi raznih „zanimacija“ na koje svakodnevno gubimo vreme.

Kao što ste primetili sajt www.sofa.rs već nekoliko dana radi besprekorno, bez ikakvih problema, a sve to je zasluga platforme MCLOUD (Mainstream firme iz Srbije) koja nam je izašla u susret i ponudila da naš sajt prebacimo na njihove servere. Iz tog razloga ceo SOFA tim želi javno da se zahvali svim zaposlenima, a posebno Jeleni iz pomenute kompanije koja je i stupila sa nama u kontakt.

Isto tako, želimo i da sve vas koji ste nekada posetili naše besplatne treninge, zamolimo da podelite ovu lepu priču dalje sa svojim prijateljima kako biste nam pomogli da se zahvalnimo Mainstream firmi, jer bez njih ne bi bilo ni našeg sajta, ni registracija, ni termina za treninge.

JOŠ JEDNOM VELIKO HVALA JELENA I KOMPLETNOJ MAINSTREAM EKIPI NA POMOĆI!

Podelite vest o našem mCloud superheroju koji to zaslužuje. Hvala svima!

„Ko hoće nešto da učini, nađe način, ko neće ništa da učini, nađe opravdanje.“ – Pikaso