Otvoren konkurs za nove članove SOFA udruženja

06/11/2015
sofa-konkurs1.jpg

sofa-konkurs
SOFA – studentske i omladinske fizičke aktivnosti je udruženje koje obezbeđuje studentima i mladima da se potpuno besplatno bave sportom i fizičkom aktivnošću širom Srbije.

SOFA predstavlja potpuno nov kocept pružanja usluga onima koji žele da se bave sportom. Tim studenata koji radi na razvijanju ovog projekta vredno radi kako bi SOFA postala prepoznatljiva svima i kako bi doprinela boljem i zdravijem životu studenata.

1. Tim za sport

Tim za sport je deo organizacije SOFA čiji su predmet rada sve sportske aktivnosti koje se sprovode u okviru SOFA projekta. Tako se tim za sport, na čelu sa dva koordinatora, bavi problematikom kvaliteta i kontinuiteta SOFA usluga. Članovi tima za sport učestvuju u realizaciji redovnih SOFA aktivnosti, gde je svaki član tima u obavezi da prati realizaciju aktivnosti za koju je zadužen i tako prikuplja informacije od korisnika, analizira efektivnost trenera ili animatora na osnovu čega ocenjuje postignute rezultate i povodom toga daje preporuke za usmeravanje rada ostalim timovima. Takođe, članovi tima za sport pokreću inicijativu za uvođenje novih sportskih aktivnosti.

2. Tim za finansije i kontroling

Tim za finansije i kontroling predstavlja jedan od najvažnijih sektora SOFA organizacije, s obzirom na to da je kontroling ključ uspeha svake organizacije. Članovi tima za finansije i kontroling učestvuju u vođenju redovne sistematične evidencije svih SOFA korisnika, koji su se bavili sportskim aktivnostima na svim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Na osnovu toga se na mesečnom nivou formiraju izveštaji različitih zahteva finansijske i nefinansijke prirode, na osnovu pravljenja pivot tabela u excel-u. Takođe, tim za finansije i kontroling učestvuje u izradi dokumenata o javnim nabavkama i u sastavljanju godišnjih finansijskih planova.

3. Tim za ljudske resurse – HR

HR tim bavi se pre svega procesom razvoja I unapređenja SOFA udruženja. On predstavlja stub naše organizacije koji nas drži na okupu i čini nas celinom. Realizacija internih obuka i treninga, timbildinga, pružanje podrške članovima, davanje smernica za unapređenje su samo neki od zanimljivih zadataka koji naš tim obavlja. Ako si komunikativan, odgovoran, voliš da radiš sa ljudima, brineš o međuljudskim odnosima, ovo je pravi tim za tebe.

4. Tim za korporativne odnose – CR

Sposobnost profesionalne i formalne komunikacije, kako usmene, tako i pismene, neophodna je kroz rad u kompanijama u bilo kom sektoru. CR tim je tim koji se bavi pronalaženjem sponzora za aktivnosti SOFA organizacije i vodi komunikaciju sa predstavnicima kompanija. Kao član ovog tima možeš da naučiš kako treba da pišeš mail-ove, vodiš sastanke, kako da sastaviš dobru ponudu za partnerstvo i sponzorstvo i kako da prezentuješ bitne karakteristike nekog projekta.
Ako želiš da budeš deo CR tima i SOFA udruženja i doprineseš organizaciji besplatnih fizičkih aktivnosti za omladinu i pomogneš da se za učesnike obezbede dobri pokloni i proizvodi, prijavi se za ovaj tim.

5. Tim za marketing i odnose s javnošću

Dobar marketing tim je neophodan za uspešno funkcionisanje sportskog udruženja SOFA. Članovi ovog tima učestvuju u realizaciji sledećih zadataka:
Osmišljavanje kreativnih kampanja; promocija aktivnosti po gradovima; sastavljanje tekstova za sajt, kao i saopštenja za medije; oglašavanje na facebook-u, twitter-u i instagram-u ; fotografisanje aktivnosti; osmišljavanje dizajna promotivnog materijala; gostovanja na radijima I televizijama…
Ako si kreativan, komunikativan, snalažljiv, odgovoran i poseduješ timski duh prijavi se za ovaj tim.

6. Tim za IT

www.sofa.rs sajt na kome se trenutno nalaziš pre svega je bilo potrebno napraviti, a zatim i unapređivati kako bi SOFA postala to što je danas. Preko 13 000 registrovanih članova koji svakodnevno posećuju sajt, preko 500 000 poseta od osnivanja udruženja (da dobro ste pročitali, pola miliona) nose sa sobom veliki posao koji radi SOFA IT tim.

Članovi tima su zaduženi i na sledećim zadacima: ažuriranje sajta, optimizacija, analiza statistike sajta, podešavanje VPS servera, administracija baze podataka, administracija email naloga, rad sa SMS servisom, rad sa newsletter alatima…
Pored toga članovi tima imaju zadatak i da na osnovu zahteva PR tima kreiraju postere, covere, štampu na promo materijalu.
Ako imaš iskustva iz HTML, CSS, PHP, ili ako si više umetnički nastrojen i baviš se digitalnim dizajnom poznaješ rad u Photoshop-u/illustrator-u, pozivamo te da nam se pridružiš.

Ako želiš da postaneš deo nekog SOFA tima, popuni obrazac za PRIJAVU i svoj CV pošalji na email dutinamiljana@gmail.com 

Prijave zbog tehničkih razloga i nedostupnosti sajta prethodnih dana produžavaju se do 16.11.2015 do 23:59.

O ishodu konkursa, svi učesnici biće obavešteni najkasnije do petka 20.11.2015.

*Konkurs je otvoren samo za ljude koji žive I studiraju u Beogradu.