Konkurs za nove članove

03/12/2019
prijem-e1575412909445.jpg

Želiš da naučiš kako se organizuju sportski dogadjaji, tim bildinzi? Zanima te kako se zovu mediji, pišu saopštenja i kontaktiraju spnozori?
Ako želiš da unaprediš svoje veštine, stekneš nove prijatelje i pre svega svojim radom omogućiš i podstakneš mlade da se bave sportom, prijavi se za tim koji te najviše zanima i postani deo SOFE!

Nestrpljivo čekamo tvoju prijavu!  👇

https://forms.gle/4GTnxGbvimhhV6Fh7

SOFA organizaciju čine 4 tima: CR, HR, PR i tim za sport. Postani deo velike SOFA porodice koja ti donosi veliki broj novih prijatelja!

CR (korporativni odnosi):
Ukoliko želiš da naučis ili unaprediš znanje o tome kako se pronalaze sponzori za SOFA aktivnosti, kako se pišu poslovni mejlovi, vode sastanci sa kompanijama, kako se sklapa dobra ponuda za partnerstvo ili sponzorstvo ili kako da predstaviš bitne stavke nekog projekta, čekamo tvoju prijavu za ovaj tim!

HR (ljudski resursi):
Ako želiš da stekneš iskustvo iz oblasti ljudskih resursa koja obuhvataju realizaciju obuka i treninga za sve članove, timbilding, pravljenje njuzletera i mnoga druga. Želiš da daš svoj doprinos kako bismo povećali produktivnost i efikasnost svakog tima, ako si neko ko je odgovoran, komunikativan, voli da radiš sa ljudima, ovo je pravi tim za tebe!

PR (marketing i odnosi sa javnošću):
Izrazi svoju kreativnost kroz osmišljavanje kampanja, promociju udruženja, oglašavanju na društvenim mrežama kao i kreiranju tekstova za blog sajta, montažu videa ili dizajnu promotivnog materijala. Budi deo ovog tima i pokaži nam svoju kreativnost i snalažljivost.

Tim za sport:
Želiš da doprineseš organizaciji tako što ćeš uvesti novi sport kao aktivnost ili ćeš osmisliti novi koncept sportskih turnira? Pored toga, tim za sport odgovoran je da prati odvijanje svakodnevnih SOFA aktivnosti(teretana, basket, odbojka, plivanje, joga, samoodbrana i dr.). Prati zadovoljstvo korisnika ali i efektivnost trenera.