KONKURS – postani deo SOFA ekipe!

10/03/2021
Konkurs-post-1.png

SOFA je otvorila konkurs za nove članove. Ako si ljubitelj sportskih aktivnosti, želiš da nam pomogneš u stvaranju uslova da se mladi bave sportom, razviješ nove veštine i doprineseš promovisanju sportskog duha, onda si ti osoba koju tražimo. Pronađi svoje mesto u jednom od pet timova, prijavi se i postani deo SOFE.

SOFA je neprofitno, sportsko udruženje i projekat Ministarstva omladine i sporta, pokrenut 2014. godine sa ciljem da mladima omogući besplatno bavljenje sportom.

Osnovni cilj SOFE je stvaranje uslova da se studenti i mladi besplatno bave sportom i fizičkom aktivnošću.

SOFA je rasprostranjena u čak pet gradova, a mladima pruža dolazak na više od četrdeset aktivnosti.

Više o aktivnostima možeš pronaći na sajtu i Instagram profilu SOFE.

SOFA porodicu čine studenti koji pre svega vole sport i vole da volontiraju!

Postoje 5 timova u okviru SOFE:

Tim za korporativne odnose – CR

CR se bavi koorporativnim odnosima organizacije. Komunikacija sa predstavnicima kompanija, pisanje poslovnih ponuda, vođenje poslovnih sastanaka i organizacija događaja, deo su zadataka koje obavljaju članovi ovog tima. Ako želis da napraviš prve korake ka poslovnom svetu, naučis nešto novo, stekneš iskustvo ili imaš iskustva koja želiš da proširiš u ovom segmentu, ovo je tim za tebe.

Marketing & PR tim

Izrazi svoju kreativnost kroz osmišljavanje kampanja, promociju udruženja, oglašavanju na društvenim mrežama kao i kreiranju tekstova za blog sajta, montažu videa ili dizajnu promotivnog materijala. Učestvuj u pravljenju marketing plana i realizaciji marketing aktivnosti. Nauči kako se piše saopštenje za medije i budi u komunikaciji sa njima tokom SOFA aktivnosti.  Budi deo ovog tima i pokaži nam svoju kreativnost i snalažljivost.

Tim za sport:

Da li ti zanimljivo zvuči da doprineseš organizaciji tako što ćeš uvesti novi sport kao aktivnost ili ćeš osmisliti novi koncept sportskih turnira? Pored toga, tim za sport odgovoran je da prati odvijanje svakodnevnih SOFA aktivnosti (teretana, basket, odbojka, plivanje, joga, samoodbrana i dr.) kao i da planira i realizuje sve SOFA turnire u toku godine. Prati zadovoljstvo korisnika ali i efektivnost trenera.

HR (ljudski resursi):

Ako želiš da stekneš iskustvo iz oblasti ljudskih resursa koje obuhvata realizaciju obuka za članove, osmišljavanje timbildinga i rad na motivaciji članova, planiranje i realizaciju događaja i sl. Takođe, tim za ljudske resurse zadužen je za saradnju sa drugim organizacijama i fakultetima , osmišljavanje i sprovođenje procesa regrutacije i selekcije novih članova, intervjuisanje kandidata itd. Ako smo te motivisali da doprineseš organizaciji kako bismo povećali produktivnost i efikasnost svakog tima, ako si neko ko je odgovoran, komunikativan, voliš da radiš sa ljudima, ovo je pravi tim za tebe!

IT Tim

Kao član IT tima upoznaćes se sa izradom aplikacija (od razvoja ideje, planiranja i analize zahteva, UI/UX dizajna, razvoja aplikacije do testiranja i deployment-a), upravljanjem projektima (metodologijama koje se primenjuju i rada u timu). Bićeš u mogućnosti da unaprediš svoje znanje i primeniš ga u praksi ili naučiš nešto novo, upoznaš nove kontakte koji te mogu dovesti do zaposlenja.

Ako želiš da se razvijaš, družiš, učiš i treniraš, onda je SOFA pravo mesto za tebe.

Konkurs za nove članove otvoren je do 14.marta u 23:59h.

Probudi svoj sportski duh.

Iskoristi priliku da usavršavaš sebe.

Učlani se u SOFU.

 

Možeš se prijaviti ovde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdFEL8G8OSbvZy6Lk-wBkjsf-KfwHs6X4JSA–WT22VOoADqw/viewform

 

Postani deo SOFA ekipe.