Konferencija ,,Savezovi dani sporta’’ na Ekonomskom fakultetu

12/04/2018
Agenda.jpg

Dragi ljubitelji sporta 25. i 26. aprila na Ekonomskom fakultetu u Beogradu s početkom u 16 časova imaćete priliku da prisustvujete zanimljivoj konferenciji pod nazivom ,,Savezovi dani sporta’’.

U dva dana biće obrađene teme: menadžment u sportu, privatizacija klubova, put do uspeha i uticaj medija na sport i sportiste, s ciljem da se kroz njih studentima približe opšta znanja iz oblasti upravljanja i rukovođenja organizacijama različitog tipa složenosti, marketinga, organizacije, planiranja, koncipiranja i ulaganja u biznis. Na temu ,,Privatizacija klubova’’ govoriće potpredsednik FK Crvena Zvezda, prof. dr Božidar Cerović, dok će o sportu, medijima i neoliberalizmu pričati profesor i autor mnogih knjiga iz oblasti sporta, Momčilo Moma Jokić. Još jedan od govornika biće i PR menadžer u KK Partizan, Ivan Ivković koji će se osvrnuti na menadžment u sportu, a iz organizacije navode da će se njemu pridružiti i za sada još uvek neimenovan predstavnik KK Crvena zvezda.

Prijave za konferenciju su obavezne, putem linka https://goo.gl/5FyZrg, a svi učesnici po završetku konferencije dobiće sertifikat. Organizator seminara je Savez Studenata Ekonomskog fakulteta.