Forum Vlasina 2015

18/08/2015

Uz podršku Ministarstva omladine i sporta, a po ugledu na omladinske forume u Evropi, udruženje mladih „Ujedinjena Srbija“ sa svojim prijateljima (organizacijama) pokreće projekat Omladinski forum „Vlasina 2015“, koji će biti organizovan u periodu od 24. do 31. avgusta 2015. godine na Vlasinskom jezeru, u jugoistočnom delu Srbije.

Inovativnost događaja predstavlja pokušaj da se forma klasičnih seminara/foruma izmesti u prirodno okruženje i da se Vlasinsko jezero uz obrazovne, kreativne i sportske sadržaje promoviše kao novo mesto okupljanja aktivnih mladih iz Srbije i regiona.

Projekat Omladinski forum „Vlasina 2015“ ima za cilj da pruži znanje, informacije, alate, kontakte i motivaciju omladinskim aktivistima iz Srbije i Republike Srpske, kako bi svojim aktivnostima doprineli razvoju ne samo omladinskog sektora, već i celokupnog društva. Takođe, projekat promoviše zdrav život i fizičke aktivnosti, kao i podsticanje na održivo delovanje i očuvanje životne sredine.

Projekat teži da okupi na jednom mestu 1000 aktivnih mladih iz svih delova Srbije i Republike Srpske.
Forum je zamišljen kao edukativni kamp, koji će biti tematski podeljen u sedam modula, u okviru kojih će mladi moći da pohađaju predavanja i interaktivne radionice različite tematike, od preduzetništva, lokalnog aktivizma, upravljanja projektima, pronalaženja finansijera za realizaciju svojih aktivnosti, preko umetnosti i sporta do ekologije i zdravog života.

Forum Vlasina 2015

Predavači na Forumu biće renomirani stručnjaci u datim oblastima, profesori, državni službenici, naučni radnici, sportisti i umetnici.

Broj mesta na forumu je ograničen, stoga vas molimo da prijave pošaljete dostavite u što kraćem roku.
Kotizacija za učesnike za svih 7 dana kampa iznosi 25€ ukoliko učesnik poseduje svoj šator i vreću za spavanje, ako neposeduje, kotizacija iznosi 49€, u cenu uračunat prevoz, hrana i smeštaj.

Za sve detalje i pojedinosti u vezi foruma molimo vas da kontaktirate Aleksandra iz sektora za odnose sa učesnicima foruma.
Aleksandar 064/27-97-098
forumvlasina@gmail.com

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem forme ⇒

Zvanični sajt manifestacije www.forumvlasina.rs

SOFA kao udruženje koji promoviše zdrav život i sport, podržava ovu manifestaciju, stoga pozivamo sve mlade da se pridruže.

Za sve naše Facebook fanove, spremili smo posebna iznenađenja u narednim danima zato nas redovno pratite.