Aktivnosti počinju!

05/03/2016

Znate li onaj osećaj kada nešto iščekujete, potom od ogromne želje vremenom i zaboravite na to? E pa, drugari, imamo iznenađenje za vas. Uprkos prethodnim obaveštenjima da aktivnosti kreću od aprila meseca, uspeli smo da izboksujemo, bar delimično, da se sa nekim aktivnostima krene i ranije. Vraćamo se polako, ali sigurno! ☺

Nažalost, nismo u mogućnosti da obezbedimo istovremeni početak svih aktivnosti, kako u Beogradu tako i u svim ostalim gradovima. Ovom prilikom se izvinjavamo i želimo da naglasimo da većina stvari, čak i one najbitnije odluke, ne zavise uvek u potpunosti od nas. Sa naše strane su dobra volja, jaka želja i pripremljen plan, ali do odobrenja je ipak nešto teži put. Mi se svom snagom trudimo i zalažemo da vam obezbedimo aktivnosti i njima obuhvatimo što više članova. Ukratko, želimo da budete zadovoljni. To je cilj od koga ne odustajemo. Vas molimo samo za razumevanje i podršku, i da u narednom periodu ostanete uz nas.

A sad lepa vest! Ono što jesmo uspeli, do sad, jeste nastavak većine aktivnosti u Beogradu, i to već od sledeće nedelje. Teretana, bazen, joga i basket očekuju vas na Zavodu Košutnjak, dok se veslanje nastavlja na VKBU, a salsa u salsa klubu Fiesta. Više informacija možete da dobijete ovde a možete i da nas kontaktirate preko mejla ili preko društvenih mreža.

Ostatak aktivnosti, kao i aktivnosti u ostalim gradovima nastavljaju se u aprilu. Ostanite aktivni i ostanite uz nas. Sportski pozdrav!