KONKURS ZA PRIJEM NOVIH ČLANOVA

11/11/2018
konkurs_novi_reklama.jpg

Draga omladino koja si rada i spremna da učestvuješ u nekim lepim i korisnim stvarima!

Otvaramo nove pozicije u našem udruženju. S toga, tražimo motivisane, druželjubive i osobe željne novih znanja i iskustava da se pridruže našoj ekipi i postanu deo velike SOFA porodice.
SOFA predstavlja potpuno nov koncept pružanja usluga onima koji žele da se bave sportom. Tim studenata vredno radi kako bi SOFA postala prepoznatljiva svima i kako bi doprinela boljem i zdravijem životu studenata i omladine.
Zato tražimo nove ljude koji će se pridružiti SOFA porodici i pomoći joj da napreduje i širi se. Pronađite sebe u nekim od naših timova i upustite se u nova nezaboravna iskustva koja će vam SOFA sigurno obezbediti.
SOFA je studentska organizacija koja pruža svim studentima mogućnost da razviju i usavrše svoje organizacione, komunikacione i prezentacione veštine. Kroz timski rad studenti razvijaju svoje individualne potencijale i opremaju se veštinama neophodnim za razvoj svoje karijere. Volontiranjem u SOFI studenti uče kako da upravljaju svojim vremenom i unapređuju svoje znanje u raznim oblastima kroz organizaciju i prisustvo raznim predavanjima i obukama.
Prethodno iskustvo nije neophodno, već svi članovi organizacionog tima stiču iskustvo zajedno kroz timski rad i bezgranično druženje.
Postani i ti deo organizacionog tima i ne propusti priliku da potpuno besplatno stekneš razna znanja i veštine volontiranjem u nekom od sledećih timova:
HR tim se bavi pre svega procesom razvoja i unapređenja SOFA udruženja. Primarna uloga HR tima jeste upravljanje ljudima odnosno članovima udruženja, podsticanje pozitivnog duha kako bi se ostvarili ciljevi SOFA-e. Zato HR tim predstavlja stub naše organizacije koji nas drži na okupu i čini nas celinom. Realizacija internih obuka i treninga, timbildinga, pružanje podrške članovima, kreiranje i ažuriranje baze članova, davanje smernica za unapređenje su samo neki od zanimljivih zadataka koji naš tim obavlja. Naš cilj je da povećamo produktivnost i efikasnost svakog posebnog sektora. Ako si komunikativan, odgovoran, voliš da radiš sa ljudima, brineš o međuljudskim odnosima, ovo je pravi tim za tebe.
Sposobnost profesionalne i formalne komunikacije, kako usmene, tako i pismene, neophodna je kroz rad u kompanijama u bilo kom sektoru. CR tim je tim koji se bavi pronalaženjem sponzora za aktivnosti SOFA organizacije i vodi komunikaciju sa predstavnicima kompanija. Kao član ovog tima možeš da naučiš kako treba da pišeš mail-ove, vodiš sastanke, kako da sastaviš dobru ponudu za partnerstvo i sponzorstvo i kako da prezentuješ bitne karakteristike nekog projekta. Ako želiš da budeš deo CR tima i SOFA udruženja i doprineseš organizaciji besplatnih fizičkih aktivnosti za omladinu i pomogneš da se za učesnike obezbede dobri pokloni i proizvodi, prijavi se za ovaj tim.
Dobar marketing tim je neophodan za uspešno funkcionisanje sportskog udruženja SOFA. Ako si kreativan, komunikativan, snalažljiv, voliš da se družiš, zabavljaš i upoznaješ nove ljude, prijavi se i učestvuj u osmišljavanju kreativnih kampanja, promociji  udruženja, oglašavanju na društvenim mrežama, kao i osmišljavanju teksta za blog sajta, dizajna promotivnog ili montažu video materijala. I još nešto. Ako si ambiciozan, amater u oblasti fotografije ili dizajna, voliš da fotkaš, prijavi se i pomozi nam da prikupimo materijale za aktivnosti, turnire, treninge, ali i promocije. Bitno nam je da doneseš dobro raspoloženje, svoju kreativnost i želju sa radom.
Tim za sport je deo udruženja SOFA koji u rukama drži sve sportske aktivnosti koje se sprovode u okviru SOFA projekta. Tako se tim za sport, na čelu sa koordinatorom, bavi problematikom kvaliteta i kontinuiteta SOFA usluga. Članovi tima za sport učestvuju u realizaciji redovnih SOFA aktivnosti, gde je svaki član tima u obavezi da prati realizaciju aktivnosti za koju je zadužen i tako prikuplja informacije od korisnika, analizira efektivnost trenera ili animatora na osnovu čega ocenjuje postignute rezultate i povodom toga daje preporuke za usmeravanje rada ostalim timovima. Takođe, članovi tima za sport pokreću inicijativu za uvođenje novih sportskih aktivnosti i bez njega SOFA ne bi postojala.
Pošalji svoj CV do 18.11. na mail sofa.konkurs@gmail.com uz naznaku za koji tim se prijavljuješ.
Čekamo te!