Loading Događaje

« Svi Događaje

  • Ovaj događaj je prošao.

Plivanje SRC Prozivka


Notice: Undefined index: week in /var/www/www-root/data/www/sofa.rs/wp-content/plugins/events-calendar-pro/src/Tribe/Recurrence/Meta.php on line 1441

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/www-root/data/www/sofa.rs/wp-content/plugins/events-calendar-pro/src/Tribe/Recurrence/Meta.php on line 1441

jul 1 @ 13:00 - 15:00

|Ponavljajući Događaj (Pogledaj sve)

Događaj je svake nedelje koji počinje u 1:00pm

Plivanje je jedna od najčešćih rekreativnih aktivnosti. Plivanje je veoma dobro za kičmu, držanje i razvoj mišića celog tela, jer je najviše mišića aktivirano prilikom plivanja. Postoje četiri stila: kraul, prsno, delfin i leđni stil.

Tehnika kraula se zasniva na naizmeničnim zamasima levom i desnom rukom, dok je plivač u položaju licem prema dole.

Kod leđnog stila plivač isto tako koristi naizmenične zamahe leve i desne ruke i nogu, ali je razlika ta da je okrenut licem prema gore.

Prsni stil izvodi se pokretima obima ruku prema napred uz ograničenje da laktovi moraju biti ispod vode. Pokreti nogu su sinhronizovani sa pokretima ruku, ali za razliku od ostalih stilova noge takođe rade sinhronizovano sa rukama, u pokretu koji podseća na žablje plivanje.

Delfin ili stil leptira je vrlo atraktivan stil plivanja kod kojeg je osnovni zahtev da ruke rade sinhronizirano. Ovaj stil se smatra tehnički najzahtevnijim i najtežim za izvođenje, jer osim snage ramena zahteva od plivača veliku snagu leđa i nogu.

SOFA vam pruža priliku da plivate, da se družite i zabavite. Prijavite se na sajtu i dođite.

Detalji

Datum:
jul 1
Vreme:
13:00 - 15:00
Kategorija Događaja :

Organizator

SOFA
E-pošta:
info@sofa.rs
Veb sajt
www.sofa.rs

Mesto

SRC Prozivka
Nade Dimić 2
Subotica, 24000 Serbia
+ Google Map
Telefon:
+381244150336
Veb sajt
http://www.jkp-stadion.rs/sportsko-rekreativni-centar-prozivka/